AKUSTISKE BILLED TÆPPER

ROSKILDE ÅBEN 2019

Et af mine billedtæpper blev optaget på Roskilde åben 2019, som er en cencureret udstilling som Roskilde kunstforening står for.

Solgt

 

Lyddæmpende Billedetæpper

God akustik er vigtig for et godt indemiljø. Måske er dette en akustikløsning der kan bidrage med et smukt udtryk i dit rum. Mine grafiske billedtæpper kom jeg i gang med, da jeg kunne se et behov i vores nye måde at indrette os på. Store rum, store flader der udfordrer lydene i rummet. Vi har brug for lydabsorberende materialer til at formindske støj i vores dagligstuer, gange, kontorer og møderum. Trenden indenfor boligindretning hos danskerne, er ofte stilrent med glas og ingen tæpper på gulve. Derfor kan akustikken formindskes med smukke vægtæpper.

Mit grafiske tilgang til form og farve afspejles i værkerne, der giver rummene kant og personlighed. Samtidig formindsker de rumklangen i rummet og den daglige støj dæmpes pga. tæppernes luv og stoflighed. Tæpperne giver også en vis hjemmelighed, personlighed og blødhed. Støjdæmpende akustiktiske tæppe billeder kan laves i ønskede størrelser, efter aftale. 

Jeg vil gerne bidrage med en genbrugs tanke og udførelse med mine vægtæpper. Materialerne er tæppeprøver hvor farven er udgået, eller som afskåret rester af tæpper der er blevet lagt af tæppemanden og som er til overs. Selve processen at konstruerer et billede tæppe er en udfordring, idet det netop er begrænset mængde af tæpper af hver farve.

Det gør, at det aldrig bliver en serie, men indivdiuelle værker.

 

2 af mine billedtæpper har været været udtaget af censureret udstillinger i 2019.

Værkerne er ca. 80×120. Pris 4000-6000 kr. Produceret af tæppeprøver og resttæpper. Ring gerne for info: 24 64 74 77