Majbrit Nielsen, kunstner i Hillerød

Jeg arbejder som grafiker hos Lars-B Grafisk design i Hillerød. Jeg er autodidakt indenfor maleriet, har tegnet og malet i mange år, men har siden 2000 gjort alvor af at sælge min kunst. Billederne er som regl meget kraftfulde i udtryk og farvevalg med kaos, dyr, ansigter og natruren som grundform. Billederne er ikke altid bestemt på forhånd, nogle gange er det en følelse, andre gange en form eller farve der har sat mig igang.

Jeg maler med acryl på lærred. Udskæringer i pap og tæppebilleder med udgået tæppeprøver.

Jeg er 50 år. Har arbejdet i den grafiske branche siden 1991, så har altid beskæftiget mig med farver og former.

Du er velkommen til at kontakte mig på 24 64 74 77 el. majbrit.a.nielsen@gmail.com

Værksted på Langesvej 37, 1 sal. 3400 Hillerød